кадър: Бойко Борисов, фейсбук Лидерът на ГЕРБ отново призова хората да

...
кадър: Бойко Борисов, фейсбук Лидерът на ГЕРБ отново призова хората да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не въвеждат адекватни мерки. Локдаун трябваше да въведат още преди 2 седмици

кадър: Бойко Борисов, фейсбук 

Лидерът на ГЕРБ още веднъж прикани хората да се имунизират, тъй като това е единственото избавление.  

Той напомни, че единствено преди преди дни Янаки Стоилов, който беше назначен от Радев за правосъден министър, беше нараснал в парламентарен арбитър, с цел да няма „ неверни “ решения като последното за Кирил Петков. 

" Болниците са претъпкани, лекарите не получават пари. Не вкарват съответни ограничения, това наскърбява един лекар. Става въпрос за доста човешки животи. Дадохме им модел, не желаят да го употребяват.  Локдаун трябваше да вкарат още преди 2 седмици ". Това сподели Бойка Борисов на среща с гласоподаватели в Хаджидимово. Той попита хората какъв брой са поскъпнали дървата и раздаде подписи.



„ Тях обаче ги е боязън. Как ние сме управлявали тогава, по какъв начин когато ти си приказвал нелепости и си блокирал с Радев и всички ограниченията на държавното управление, света затваряше, вие се разхождахте и горяхте маски. Но Господ е обективен и ви го върна и нямате късмет без да затваряте. Ако желаете оставете хората да измрат. Ние затваряхме и за две седмици числата спадаха. А те излъгаха хората със „ зелените “ документи “, съобщи Борисов по адрес на Стойчо Кацаров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР